fbpx

Jeff McDonald, Darius Verbyla, Lon Wong and Kristof Van de Reck

 

Rugsėjo 18 dieną Kazimiero Simonavičiaus universitete lankėsi globalaus fondo įsikūrusio Singapure „The NEM.io Foundation“ vadovai: prezidentas Lon Wong, viceprezidentas Jeff McDonald ir valdybos narys Kristof Van de Reck.  

„The NEM.io Foundation“ – lyderiaujanti „blockchain“ ir skaitmeninės valiutos technologijų bendrovė. Su KSU kancleriu Dariumi Verbyla svečiai aptarė KSU sprendimą priimti mokėjimus už studijas kriptovaliuta ir bendradarbiavimo galimybes finansinių technologijų sektoriuje.

„The NEM.io Foundation“ yra šešta pagal dydį „blockchain“ ir skaitmeninės valiutos technologijų bendrovė, kuri vertinama 1,7 mlrd. eurų. Bendrovė ne tik vysto ir plėtoja „blockchain“ technologiją, vadinamą NEM, bet ir skaitmeninę valiutą XEM.

Moderniųjų technologijų bei verslumo renginyje #SWITCH! J. McDonaldas skaitys pranešimą tema „Blockchain“ – naujas revoliucingas protokolas“. Plačiau apie pranešėją: goo.gl/DbpXmb

Nuo 2017 metų rugsėjo 14 dienos Kazimiero Simonavičiaus universitetas priima mokėjimus kriptovaliuta. Universitetas siūlo šį patogų atsiskaitymo už studijas būdą pirmasis Lietuvoje ir yra vienas iš nedaugelio universitetų, priimančiųjų mokestį už studijas kriptovaliuta Baltijos jūros regione.